Όροι Χρήσης

Βάσει του 'ΠΟΛ 1150' άρθρο 39Α, οι παραγγελίες με ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ με αποστολή στον χώρο σας  θα πρέπει προηγουμένως να επιβεβαιώνονται τηλεφωνικά, προκειμένου να διασταυρωθεί ότι δικαιούστε την έκπτωση ΦΠΑ.   Για τις αγορές με τιμολόγιο, θα πρέπει να αποστείλετε στο drphonegr@gmail.com την προσωποποιημένη  πληροφόρηση τυπωμένη από το TAXIS με ημερομηνία έκδοσης τιμολογίου και φωτοτυπία ταυτότητας από τον νόμιμο εκπρόσωπο  για  τον σχετικό έλεγχο. Θέλουμε να σας υπογραμμίσουμε ότι,ότι στα προιόντα που είναι σε απόθεμα, ο έλεγχος θα διεκπεραιώνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών και η αποστολή των προϊόντων σας  εντός 24 - 48 ωρών.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι πελάτες έχουν επιλέξει την αγορά με έκδοση ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ και εξόφληση μέσω τραπεζικής κατάθεσης παρακαλούνται να μην προχωρούν στην αποπληρωμή αν δε λάβουν ενημέρωση από το κατάστημα για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας της συσκευής και το ακριβές ποσό της κατάθεσης.

Με την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα και πριν από την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας, καλείστε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς, καθώς η περαιτέρω περιήγησή σας στον ιστότοπο μας και η χρήση των υπηρεσιών που αυτή προσφέρει συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη και ρητή συναίνεση και συγκατάθεσή σας με τους ίδιους. Το Drphone.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίου εκτίθενται και διατίθενται προϊόντα μέσω του Διαδικτύου..

Η Drphone.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τα κάθε φορά συναλλακτικά ήθη αλλά και σύμφωνα με τις ανάγκες τις ίδιας. Διευκρινίζεται ότι σε κάθε περίπτωση η μεταβολή των όρων δεν εφαρμόζεται σε παραγγελίες οι οποίες είναι ήδη περατωμένες.

H Drphone.grφροντίζει για την εγκυρότητα και για την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον παρόντα ιστότοπο, τόσο όσον αφορά την αναφορά των ουσιωδών χαρακτηριστικών και των τιμών ενός προϊόντος όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος παρεχόμενες υπηρεσίες, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, τα οποία έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εξαιτίας ανωτέρας βίας. Η Drphone.gr δεν μπορεί να εξασφαλίσει και δεν δεσμεύεται από τυχόν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές. Η Drphone.gr επίσης δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων που παραγγέλνετε στο κατάστημά μας με άλλα προϊόντα.

Η Drphone.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που προκλήθηκαν από την χρήση προϊόντων που πουλήθηκαν από τον παρόν ιστότοπο ή τεχνικά προβλήματα που προκλήθηκαν από την πλοήγηση σε αυτόν.

Οι χρήστες των ιστοσελίδων του ιστοτόπου Drphone.gr αποδέχονται ότι εκούσια ή ακούσια δεν θα χρησιμοποιήσουν αυτές (συμπεριλαμβανομένης και αυτής του ηλεκτρονικού καταστήματος) για την μετάδοση με κανέναν τρόπο οποιουδήποτε είδους περιεχομένου που αποτελεί παραβίαση της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.

Προσωπικά Στοιχεία

Προσωπικά σας στοιχεία (όπως π.χ. όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση διαμονής) ενδέχεται να σας ζητηθούν να δηλώσετε κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες της Drphone.gr. Αυτό συμβαίνει αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των παραγγελιών σας, για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας μας μαζί σας καθώς και για την περιοδική ενημέρωσή σας για νέα γύρω από την εταιρεία μας. Αποκλειστικά και μόνο για τους παραπάνω λόγους τα στοιχεία σας τηρούνται από την εταιρεία Drphone.gr, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους (με κάθε εξαίρεση που προβλέπεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία) και λαμβάνεται κάθε εύλογο και νόμιμο μέτρο για την ασφάλειά τους. H Drphone.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαβιβάσει τα στοιχεία αυτά σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή εξατομικευμένων προσφορών. Ο κάθε χρήστης διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να ζητήσει την ακύρωση της τήρησης των προσωπικών του στοιχείων από τη Drphone.gr.


Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η Drphone.gr προσπαθεί να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή διαθεσιμότητα των προϊόντων που εμπορεύεται το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά δεν δεσμεύεται και δεν φέρει ευθύνη για την μη έγκαιρη διαθεσιμότητα τους παρά μόνο για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών που τα έχουν παραγγείλει περί της τυχόν μη διαθεσιμότητας τους.

Προσφορές

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η Drphone.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εκτέλεσης παραγγελίας προϊόντος που είναι σε προσφορά, αν κρίνει ότι η ζητούμενη ποσότητα στερεί την δυνατότητα αξιοποίησης της προσφοράς από άλλους πελάτες

Λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

Η λειτουργία του καταστήματος υπόκειται τις διατάξεις του ν. 2251/1994 (Προστασία Καταναλωτή) και του Π.Δ. 131/2003 (Ηλεκτρονικό Εμπόριο). Για τυχόν διαφορές που μπορεί να προκύψουν από τις συναλλαγές μέσω του drphonegr@gmail.com, υπεύθυνα προς επίλυση είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.