Οι παραγγελίες σας στο δικτυακό μας κατάστημα διεκπεραιώνονται με βάση τους παρακάτω κανόνες.


Εξυπηρέτηση πελατών

Καλώς ήρθατε στο DrPhone.gr
 • Σε εμάς θα βρείτε πλούσια γκάμα αξεσουάρ για τις συσκευές σας, καλωδια φόρτισης, ζελατίνες, θήκες, tempered glass και πολλά ακόμη
 • Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας επισκευάσουν άμεσα την συσκευή σας καθώς επίσης θα μπορέσουν να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε για τον τρόπο λειτουργία της
 • Θα μας βρείτε στην Αγίου όρους 2 άνω Λιοσια 13341. Καλέστε μας στο 210 300 31 51   για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.


Τρόποι πληρωμής

  • Αντικαταβολή μετρητοίς: το αντίτιμο της παραγγελίας πληρώνεται στον μεταφορέα που παραδίδει τα προϊόντα. Αν επιλέξετε την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, η αγορά σας θα επιβαρυνθεί με έξοδα 3€.
  • Πληρωμή στο κατάστημα: το αντίτιμο της παραγγελίας πληρώνεται στο φυσικό μας κατάστημα, Αγίου όρους 2 άνω Λιοσια 13341. Στο φυσικό κατάστημα δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα που δεν έχει ενσωματωμένο τσιπ.
  • Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
   Η χρέωση της πιστωτικής/Χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Μέσω της υπηρεσίας redirection, το κατάστημα μας υποστηρίζει και προστατεύεται απο τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχων κάρτας "Verified by Visa" (για συναλλαγές με κάρτα Visa) και "Mastercard Secure Code" (για συναλλαγές με κάρτες Mastercard και Maestro). 

Τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα του Dr Phone μέχρι την πλήρη και οριστική εξόφλησή τους.


Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).
Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.Η εταιρεία μας δεν λαμβάνει γνώση των στοιχείων των πιστωτικών καρτών.


Μειωμένο ΦΠΑ

Σε περίπτωση που δικαιούστε έκδοση τιμολογίου με μειωμένο ΦΠΑ (δείτε στην επόμενη παράγραφο τους όρους), επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 31 51  ή με email στο drphonegr@gmail.com για τη διεκπεραίωση της αγοράς και πληρωμής.

Στις περιοχές που προβλέπεται από τον νόμο μειωμένος ΦΠΑ, τα προϊόντα που αποστέλλονται χρεώνονται με 16% αντί 24% ΦΠΑ, εφόσον πρόκειται για τιμολόγηση Νομικών Προσώπων και όχι έκδοση Δελτίων (Αποδείξεων) Λιανικής Πώλησης. Συμπληρωματικά θα πρέπει και η έδρα και ο τόπος αποστολής να ανήκει στα παραπάνω νησιά.


Τρόποι και έξοδα αποστολής

 • Σε συνεργασία με την ACS courier οι επισκευασμένες σας συσκευές σας παραδίδονται σε μόλις 1 εργάσιμη μέρα με κόστος ΜΟΝΟ 5€
 • Η αποστολή πραγματοποιείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην παραγγελία είναι διαθέσιμα.
 • Σε περίπτωση που η μεταφορική που η Drphone έχει επιλέξει δεν καλύπτει την διεύθυνση του παραλήπτη, η αποστολή γίνεται δωρεάν μέχρι το κοντινότερο στην διεύθυνση αυτή σημείο που η μεταφορική εταιρεία καλύπτει. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει έγκαιρη προειδοποίηση από μέρους μας.


Χρόνοι παράδοσης

Με την εταιρεία Ταχυμεταφορών/Μεταφορική που συνεργαζόμαστε - ACS, οι χρόνοι παράδοσης* είναι συνήθως:
 • Εντός Αττικής:
  • 1-2 εργάσιμες
 • Χερσαία Ελλάδα
  • Κεντρικές επαρχιακές πόλεις: 1-2 εργάσιμες
   Δυσπρόσιτες περιοχές: 3-5 εργάσιμες
 • Νησιωτική Ελλάδα
  • Κεντρικά νησιά: 1-2 εργάσιμες
   Απομακρυσμένα Νησιά: 3-5 εργάσιμες

* Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, αφορούν εργάσιμες ημέρες και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραδώσουμε την παραγγελία σου γρήγορα. Καμιά φορά λόγοι ανωτέρας βίας προκαλούν καθυστερήσεις: προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.λπ.
Εάν για την παραγγελία σου έχεις επιλέξει τρόπο παράδοσης "από το κατάστημα" θα χρειαστεί να επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σου για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας.


Παρακολούθηση παραγγελίας

 • Την ίδια ή επόμενη εργάσιμη ημέρα από την καταχώρηση της παραγγελίας σου θα λάβεις email "Εξέλιξης της Παραγγελίας" που θα αναγράφει την εταιρεία μεταφορών που θα παραδώσει την παραγγελία σου και τον Αριθμό Αποστολής (Voucher).
 • Μπορείς να εντοπίσεις σε ποιο στάδιο παράδοσης βρίσκεται το δέμα σου χρησιμοποιώντας τον Αριθμό Αποστολής (Voucher).
 • Σε κάθε περίπτωση έλεγξε και τον φάκελο με τα junk mail σε περίπτωση που ο διακομιστής αλληλογραφίας έχει χαρακτηρίσει με αυτόν τον τρόπο το αντίστοιχο email για την εξέλιξη της παραγγελίας σου.


Αντικαταστάσεις και επιστροφές προϊόντων, ελαττωματικά προϊόντα

 • Αν κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 15 ημερών κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας (γίνεται αντικατάσταση όχι επιστροφή χρημάτων).
 • Άν έπειτα από έλεγχο του τμήματος παραλαβής επιστροφών διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν πληρεί τα προαναφερθέντα (όπως ελλιπής ή κατεστραμμένη συσκευασία, βλάβη που προκλήθηκε λόγω κακής χρήσης κτλ.) τότε τα έξοδα αντικατάστασης και αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
 • Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.


Εγγύηση Προϊόντων

Η εγγύηση των προϊόντων ορίζεται ως προς την διάρκεια και τους όρους της, από τον εκάστοτε κατασκευαστή των προϊόντων.


Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνον εάν δεν έχει ήδη παραληφθεί από την μεταφορική εταιρεία και εφόσον δεν έχουν παρέλθει 48 ώρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας.